top of page

Julkort 2019

Om du planerar att komma till "Julkortet 2019"  projektet, läs mina rekommendationer så att fotograferingen blir trevligare och resultatet kommer att överraska dig behagligt. 

Var vi kommer att fotograferas:

Plats för fotografering - Träskvikvägen 167 66280 Taklax. Vi kommer att fotograferas ute, så du måste ta alla nödvändiga saker för att inte frysa.  Du kan ta med dig din favoritfilt eller vackra och gamla filt för att gömma dig i släden. 

Vilka kläder ska bära:

Det är nödvändigt att klä sig varmt, men vackert! Alla vem som ska fotograferas är bättre att bära kläder liknande färg och stil, särskilt för barn! Det är bättre att använda gråa, bruna, beige toner. Kläder i klassisk stil kommer att se mycket bra ut på bilden, till exempel rockar, hattar, halsdukar, vackra stövlar för kvinnor med klackar, etc. Olika stora, fluffiga, ullsjal halsdukar. Pälsrockar och naturligtvis nationella kläder kommer att se bra ut på julfoton. Klä inte på sportkläder, fritidskläder och använd inte extremt ljusa färger. Det är bättre att bära vackra, varma stickade tröjor med halsdukar och hattar och sedan klä dig igen i varma kläder.

Var vi ska dricka kaffe och byta kläder:

I närheten finns ett varmt hus där vi ska dricka kaffe med kakor eller Glög och vid behov byta kläder och planera en fotografering. Det finns en toalett och du kan värma dig själv i bastu om du är väldigt kallt :) 

Hur lång tid tar fotograferingen:

Fotograferingen varar en timme. Men om du har mer än fyra personer eller vill ta mer än 10 foton eller om du vill ta en liten video, ska vi tänka på detta i förhand och förlänga tiden. Förlängning av tiden behöver inte betalas.  

Foton med djur: 

Det är möjligt att ta ett foto med häst och får, men du bör skriva om detta i förhand, eftersom ett foto med djur kanske inte är tillgängligt alla helger i november. Ett foto med djur kostar 15 euro. 

Pris: 

1 foto - 10 euro, 1 foto med djur - 15 euro, minsta paket 3 foto. Rabatten med inbjudan gäller till 31.12.2019 och passar för enskilda fotograferingar, när du själv väljer var och när du vill ta bilder. Alla som beställer bilder för mer än 100 euro får 50% rabatt på familjevideor som present.

Jag publicerar allt mitt arbete på sociala nätverk, så låt mig veta i förhand om du tycker det är inte lämplig!

 

 

 

 

Vi ses snart i vår Jul Sagan!

bottom of page