top of page

OM MIG

D42_3393.jpg

Mina föräldrar gav mig en kamera på min 35-årsdag och misstänkte inte ens att den här gåvan skulle förändra hela mitt liv!

  Foto- och videokonst har blivit mitt livsarbete. Det här är inte bara en hobby. Det utvecklar mig, ger mig kraft, fyller min inre värld med skönhet och gör mig glad. Detta är en kombination av olika arbetsområden och emot otroliga känslor.

  När du har en dröm och det utförs varje dag lite, känner du dig en kraftfull och en utbrott av energi för ytterligare kreativitet och upptäckning av världen. Du vill dela den med människor runt omkring dig och ge dem något som saknas så ofta i vårt liv - positiva känslor, självuppfattning genom linsen med foton och video.

  Mitt motto är "det viktigaste är i detaljerna"! Jag är en perfektionist så att fånga huvudkärnan, känslan, uppriktiga känslor, den verkliga "sanningsenliga" personen - det här är min huvuduppgift under några skott. När jag uppnår detta, visar det sig vara ett mästerverk. Hur man kommer dit? Det är enkelt - tiden! Tiden är den mest värdefulla sak en person har. Om du känner att varje minut som var med på filming var lycklig och det finns ingen mening om värdelöshet, men det finns ett vackert resultat och du kan dela det med andra, så kanske det här är de vackraste stunderna i livet som du vill revidera och dyka in i dessa känslor igen och igen.

bottom of page